Hvordan blander du ildfast?
Hvordan blander du ildfast?

Video: Hvordan blander du ildfast?

Video: Hvordan blander du ildfast?
Video: КАК стрелять с Мушкета - Holdfast: Nations At War 2024, Kan
Anonim

Blanding ildfast riktig betyr å bruke den nøyaktige mengden vann – ikke gjette eller tilnærmet. Ordentlig blande midler blande for riktig tidsperiode, forutsatt at ildfast til installasjonspunktet i riktig konsistens, og har blande behold konsistensen til installasjonen er fullført.

På denne måten, hvordan lager du ildfast?

Legg et stykke plastfolie på en jevn overflate, eller du kan blande ildfast sement på en glatt betongoverflate. Hell ut en og en halv del mursement, en og en halv del perlitt, to deler ildleire og to deler sand. Rør den tørre blandingen med en spade til den er grundig blandet.

På samme måte, hva er forskjellen mellom ildfast sement og ildfast mørtel? Brannstein er tyngre enn tradisjonelle murstein og har lavere porøsitet, noe som betyr at de er tettere enn vanlige murstein. Sammensetningen er også annerledes . Ildfast sement , også kjent som ildfast mørtel , er det som brukes til å feste klossene sammen og skape ønsket struktur.

I forhold til dette, hvordan lager du en ildfast mørtelblanding?

Blande sand, kalk, sement og ildleire sammen i en stor bøtte. Bruk 10 deler sand, tre deler sement og ildleire, og en og en halv del kalk. Bruk en støvmaske mens du måler pulveret, da det er veldig støvete, noe som kan være skadelig for lungene.

Hvor lang tid tar det før ildfast sement herder?

Tørking av Densecretes og Litecretes Etter herding skal foringen lufttørkes i opptil 24 timer . Hvis foringen er større enn 250 mm, bør herding være 24 timer . Hvis Q. T. fiber er tilstede i den ildfaste betongen, kan dette trinnet reduseres til 8 til 12 timer for foringer større enn 100 mm.

Anbefalt: