Trenger innkjørsler armeringsjern?
Trenger innkjørsler armeringsjern?

Video: Trenger innkjørsler armeringsjern?

Video: Trenger innkjørsler armeringsjern?
Video: Как избежать появления трещин на стенах? Подготовка под штукатурку. #11 2024, Kan
Anonim

Armeringsjern kan være nødvendig hvis jorda oppfører seg dårlig, platen er stor og flathet/sprekker er designproblemer… men det er et svært usannsynlig scenario. Armeringsjern er best utnyttet i en oppkjørselen som 5-6 tommer betong kan støpes for. Dette er fordi armeringsjern er relativt tykkere enn galvanisert nettarmering.

Deretter kan man også spørre, er det nødvendig med netting i betongoppkjørsel?

Fiber mesh er bruk i uteplasser, fortau og oppkjørsler fordi materialet er plassert tvers igjennom. Derfor er det ingen lønnskostnader forbundet med å installere stål i støpen. Trådnett ligner på fiber mesh ved at den øker betong styrke og gjør den mer holdbar.

I tillegg, hvor mye armeringsjern er nødvendig for en oppkjørsel? Til oppkjørsler og uteplasser en #3 armeringsjern som er 3/8 tomme i diameter bør være tilstrekkelig for formålet. Hvis du bygger vegger, brygger eller søyler anbefaler jeg bruk av #4 (1/2 tomme) armeringsjern . For å bygge fotfester ville jeg brukt en #5 (5/8 tommer) armeringsjern.

På samme måte spør folk, trenger du armeringsjern for 4 tommers plate?

En betong plate forsterket med armeringsjern eller sveiset trådduk bør ha minimum 1 1/2 tommer av klart deksel mellom armeringen og toppen av plate . På karakter du kan slippe unna med sveiset trådstoff i de fleste tilfeller. Suspendert plater nesten alltid krever armeringsjern forsterkende.

Trenger all betong armeringsjern?

Ikke alle overflater trenger betong armeringsjern forsterkning, men legger det til betong sterkere og mer motstandsdyktig mot store sprekker. Uten armeringsjern forsterkning, betong er svært utsatt for sprekker på grunn av strekkkrefter. Armeringsjern bidrar i stor grad til å forhindre at sprekker vokser bredere ved å forhindre at sprukne plater beveger seg fra hverandre.

Anbefalt: