Hva er prosessinnovasjon VS produktinnovasjon?
Hva er prosessinnovasjon VS produktinnovasjon?

Video: Hva er prosessinnovasjon VS produktinnovasjon?

Video: Hva er prosessinnovasjon VS produktinnovasjon?
Video: Hva kan medarbeiderdrevet innovasjon gi din arbeidsplass? 2024, Kan
Anonim

Prosessinnovasjon er definert som forbedringer i eksisterende prosesser og utvikling og implementering av nye prosesser , samtidig som produktinnovasjon er definert som en forbedring av eksisterende Produkter , og utvikling og kommersialisering av nye Produkter (Zakic, Jovanovic og Stamatovic, 2008).

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom produkt- og prosessinnovasjon?

Hoved forskjeller mellom de to er at produktinnovasjon er vanligvis synlig for kunden, mens prosessinnovasjon forbedrer vanligvis effektiviteten og kostnadene for selskapet.

Vet også, hva er en prosessinnovasjon? EN prosessinnovasjon er implementering av en ny eller vesentlig forbedret produksjons- eller leveringsmetode. Dette inkluderer betydelige endringer i teknikker, utstyr og/eller programvare.

hva er produkt- og prosessinnovasjon?

Produktinnovasjon refererer til en endring i produkt . Det kan være i to forskjellige former. For det første en forbedring i ytelsen til en produkt . Den andre typen innovasjoner som dominerer innovasjon innsats fra bedrifter er prosessinnovasjon . Det innebærer forbedring i prosess å produsere en produkt.

Hva er prosessinnovasjon og eksempler?

Til eksempel , introduksjonen av en helt ny sekvens til en eksisterende produksjon prosess som fremskynder produksjonen med 100 %, og dermed sparer organisasjonen penger og tid, kan betraktes som en prosessinnovasjon.

Anbefalt: