Innholdsfortegnelse:

Hvordan scoper du et smidig prosjekt?
Hvordan scoper du et smidig prosjekt?

Video: Hvordan scoper du et smidig prosjekt?

Video: Hvordan scoper du et smidig prosjekt?
Video: Как работает Spring Boot и что такое auto-configuration. Магия? 2024, Kan
Anonim

De omfang av en Agilt prosjekt er definert av krav på høyt nivå, i form av User Stories, planlagt i utgivelsesplanen. Detaljerte (eller dype) krav er fortsatt nødvendige, men de opprettes bare når de er nødvendige - dette er den fokuserte biten.

På denne måten, hvordan er scope management annerledes på agile prosjekter?

Agil scope management er annerledes fra omfangsstyring i en tradisjonell prosjekt . Historisk sett har en stor del av prosjektledelse er omfangsstyring . Produkt omfang er alle funksjonene og kravene som et produkt inkluderer. Prosjektomfang er alt arbeidet med å lage et produkt.

I tillegg, hva er omfanget av et prosjekt? Prosjektomfang er en del av prosjekt planlegging som innebærer å bestemme og dokumentere en liste over spesifikke prosjekt mål, leveranser, funksjoner, funksjoner, oppgaver, tidsfrister og til slutt kostnader. Det er med andre ord det som må oppnås og arbeidet som må gjøres for å levere en prosjekt.

Folk spør også, er omfanget fast i et smidig prosjekt?

I motsetning til fossefallsutvikling, smidige prosjekter ha en fikset tidsplan og ressurser mens omfang varierer. Ideen om omfang er det samme i smidig utvikling: hvilken programvare du skal bygge og levere. Derimot, smidig fokuserer på krav på høyt nivå i stedet for å prøve å komme med dype og detaljerte krav på forhånd.

Hvordan ser du på et programvareutviklingsprosjekt?

Omfangsfasen

  1. Bare ingeniørene som skriver koden bør være de som skal omfatte oppgavene.
  2. Motstå fristelsen til å undersøke.
  3. Del opp prosjektet i små oppgaver som hver tar to dager eller mindre.
  4. Definer målbare milepæler for å nå prosjektets mål.

Anbefalt: