Innholdsfortegnelse:

Hva er uavgjort på et byggelån?
Hva er uavgjort på et byggelån?

Video: Hva er uavgjort på et byggelån?

Video: Hva er uavgjort på et byggelån?
Video: Understanding The Construction Loan Draw Process 2024, Kan
Anonim

Midler tas fra låne gjennom en prosess referert til som en " tegne ". A tegne er metoden som midler tas fra konstruksjon budsjett for å betale materialleverandører og entreprenører. Hver långiver har forskjellige krav til behandling av en tegne.

Her, hva betyr tegning konstruksjon?

EN uavgjort er en betaling tatt fra konstruksjon låneproveny til materialleverandører, entreprenører og underleverandører. Det betyr at låntakeren ikke trenger å betale dem fra personlige midler under prosjektet er pågående.

Videre, hva er en trekningsfaktura? EN tegne forespørsel er en aggregering av fakturaer , kvitteringer, budsjetter, endringsordrer og frigjøring av panterett. Fakturaer og Kvitteringer – For å få betalt må entreprenører og leverandører sende inn en faktura for arbeidet utført i løpet av tegne periode.

Også spurt, hvordan fyller jeg ut en trekningsforespørsel?

Entreprenørtrekningsforespørselsprosess

  1. Finn passende trekningsforespørselsskjema.
  2. Skriv ut skjemaet.
  3. Fyll ut skjemaet.
  4. Skann skjemaet.
  5. Send skjema på e-post til låntakeren for deres signatur.
  6. Vent på signaturen.
  7. Når du er signert, får du det utfylte skjemaet for trekningsforespørsel til utlåner (vanligvis via e-post, faks eller håndlevering)

Hva er forskjellen mellom uavgjort og lån?

Hoved forskjell mellom en låne og en kredittgrense er hvordan du får pengene og hvordan og hva du betaler tilbake. EN låne er et engangsbeløp som betales tilbake over en bestemt periode, mens en kredittlinje er en rullerende konto som lar låntakere tegne , tilbakebetale og trekke tilbake fra tilgjengelige midler.

Anbefalt: