Hva er kommersielle papirer i pengemarkedet?
Hva er kommersielle papirer i pengemarkedet?

Video: Hva er kommersielle papirer i pengemarkedet?

Video: Hva er kommersielle papirer i pengemarkedet?
Video: Money Market Instruments 2024, Kan
Anonim

Kommersielt papir er en penger - marked verdipapirer utstedt (solgt) av store selskaper for å oppnå midler for å møte kortsiktige gjeldsforpliktelser (for eksempel lønn) og er kun støttet av en utstedende bank eller et selskaps løfte om å betale pålydende beløp på forfallsdatoen som er spesifisert på seddelen.

På samme måte, hva mener du med kommersielle papirer?

Kommersielt papir er et usikret, kortsiktig gjeldsinstrument utstedt av et selskap, typisk for finansiering av leverandørgjeld og varelager og møte kortsiktige forpliktelser. Kommersielt papir utstedes vanligvis med rabatt fra pålydende og reflekterer gjeldende markedsrenter.

hva er typene kommersielle papirer? Typer kommersielle papirer . UCC identifiserer fire grunnleggende typer kommersielle papirer : gjeldsbrev, veksler, sjekker og innskuddsbevis. Det mest grunnleggende type kommersiell papir er et gjeldsbrev, et skriftlig løfte om å betale penger. Et gjeldsbrev er en topart papir.

Spørsmålet er også, hva er kommersielle papirer som et pengemarkedsinstrument?

Kommersielt papir er definert som en pengemarkedsinstrument som brukes til å skaffe kortsiktig finansiering og er vanligvis i form av et gjeldsbrev utstedt av banker og selskaper med investeringsgrad. En sekundær marked finnes også for kommersielle papirer men marked spillere er det meste finansiell institusjoner.

Hvem kjøper kommersielle papirer?

De viktigste kjøperne av kommersielt papir er verdipapirfond, banker, forsikringsselskaper og pensjonsfond. Fordi kommersielt papir selges vanligvis i runde partier på $100 000, svært få detaljinvestorer kjøpe papir.

Anbefalt: