Hvordan får jeg lisens til å sprøyte plener?
Hvordan får jeg lisens til å sprøyte plener?

Video: Hvordan får jeg lisens til å sprøyte plener?

Video: Hvordan får jeg lisens til å sprøyte plener?
Video: Q&A 11 - How do you get a spray license? 2024, Kan
Anonim

For å være kvalifisert for lisens, plenspray teknikere må fullføre et opplæringsprogram for plantevernmidler (PSEP). Disse programmene er finansiert av de Environmental Protection Agency (EPA) og må oppfylle nasjonale standarder.

På samme måte, hvordan får jeg lisens til å sprøyte plenen min?

For å være kvalifisert for lisens, plenspray teknikere må fullføre et opplæringsprogram for plantevernmidler (PSEP). Disse programmene er finansiert av Environmental Protection Agency (EPA) og må oppfylle nasjonale standarder.

trenger du lisens for å sprøyte gjødsel? De fleste landbruksavdelinger gjøre ikke krever en applikatorer tillatelse å påføre en rett gjødsel. Det er gjødsel som inneholder en pre- eller post-emergent som vil krever deg å være lisensiert for å søke.

trenger jeg lisens for å sprøyte ugressmidler?

A: Ja, du fortsatt trenger en lisens . Pesticid er et bredt begrep som inkluderer ethvert produkt som er ment å drepe eller kontrollere et skadedyr. Insektmidler, soppdrepende midler og ugrasmidler, også kjent som ugressmidler er alle plantevernmidler og derfor krever lisens hvis du bruker dem for penger.

Hvor lang tid tar det å få en plantevernmiddellisens?

Du må søke på de departementet av de Miljø, bevaring og parker for din Sprøytemiddel Utrydder Tillatelse innen ett år etter innhenting sertifisering . Lisensen avgift er $90 for fem år.

Anbefalt: