Hva er lokal innkjøpsordre?
Hva er lokal innkjøpsordre?

Video: Hva er lokal innkjøpsordre?

Video: Hva er lokal innkjøpsordre?
Video: Purchase Order Definition - What is Purchase Order? 2024, Kan
Anonim

Lokal innkjøpsordre er et dokument sendt til selger av kjøper som viser produktene kjøper har til hensikt å Kjøp og transaksjonen finner sted innenfor et lands grenser.

Tilsvarende, hvordan fungerer lokal innkjøpsordre?

EN bestilling er et juridisk bindende dokument mellom en leverandør og en kjøper. Den beskriver elementene kjøperen godtar Kjøp til et visst prispunkt. Den beskriver også leveringsdato og betalingsbetingelser for kjøper.

I tillegg, hva er et kjøpsordreeksempel? Hvis bestilling er akseptert, har selger samtykket til å selge de oppførte produktene og mengdene til de priser som er fastsatt av kjøper. Selger utsteder deretter en faktura til kjøper basert på bestilling . Til eksempel : Marias selskap må Kjøp nye materialer fra en leverandør for å lage sine produkter.

Følgelig, hva er en lokal innkjøpsordredefinisjon?

I regnskap betyr LPO Lokal innkjøpsordre , Dokument utstedt av en kjøper til en selger, som angir produktene, kvantitetene og avtalte priser for produkter eller tjenester som selgeren vil levere til kjøperen innenfor nasjonale eller lokale grenser.

Hva er forskjellen mellom en faktura og en innkjøpsordre?

De PO er utarbeidet av kjøper når de rekkefølge varer eller tjenester, mens en faktura er opprettet av selgeren for å be om betaling for de solgte varene. Begge PO og faktura inkludere detaljer om rekkefølge og fraktdetaljer, men faktura inkluderer også faktura nummer, leveringsdato og PO Nummer.

Anbefalt: