Hvordan viser du en TensorFlow-graf?
Hvordan viser du en TensorFlow-graf?

Video: Hvordan viser du en TensorFlow-graf?

Video: Hvordan viser du en TensorFlow-graf?
Video: tf.function и Autograph (TF Dev Summit ‘19) 2024, Kan
Anonim

Å se din egen kurve , kjør TensorBoard og peker den til loggkatalogen til jobben, klikk på kurve fanen i den øverste ruten og velg den aktuelle kjøringen ved å bruke menyen øverst til venstre.

I forhold til dette, hva er graf i TensorFlow?

Sitert fra TensorFlow nettsted, "En beregningsmessig kurve (eller kurve kort sagt) er en serie av TensorFlow operasjoner ordnet i en kurve av noder". I utgangspunktet betyr det en kurve er bare et arrangement av noder som representerer operasjonene i modellen din.

På samme måte, hvordan visualiserer du vekter i TensorFlow? Til visualisere de vekter , kan du bruke en tf. image_summary() op for å transformere et konvolusjonsfilter (eller en del av et filter) til en sammendragsproto, skriv dem til en logg ved å bruke en tf. tog. Sammendragsforfatter, og visualisere loggen ved hjelp av TensorBoard.

Følgelig, hvordan ser du på et TensorBoard?

Lansering TensorBoard En gang TensorBoard kjører, naviger nettleseren til localhost:6006 for å se TensorBoard . Når man ser på TensorBoard , du vil se navigasjonsfanene øverst til høyre. Hver fane representerer et sett med serialiserte data som kan visualiseres.

Hvilket språk bruker TensorFlow?

Google bygde det underliggende TensorFlow programvare med C++-programmering Språk . Men i utviklingen av applikasjoner for denne AI-motoren, kodere kan bruke enten C++ eller Python, den mest populære Språk blant dyplæringsforskere.

Anbefalt: