Hva er bedre terrassemøbler i aluminium eller støpt aluminium?
Hva er bedre terrassemøbler i aluminium eller støpt aluminium?

Video: Hva er bedre terrassemøbler i aluminium eller støpt aluminium?

Video: Hva er bedre terrassemøbler i aluminium eller støpt aluminium?
Video: Токовое сопротивление электрических проводов - эксперимент 2024, Kan
Anonim

Tyngre enn ekstrudert aluminium og både lettere og mer holdbar enn smijern, terrassemøbler i støpt aluminium er førstevalget for de fleste. Leveres med en solid, langvarig pulverlakkert finish av høy kvalitet, møbler i støpt aluminium er kjent for å vare i over tretti år med svært lite vedlikehold.

Dessuten, hva er bedre for utemøbler i stål eller aluminium?

Terrassemøbler laget av aluminium produseres enkelt sammenlignet med andre materialer. Også, aluminium har et smeltepunkt langt lavere enn stål eller jern , så prosessene som trengs for å produsere den er mindre energikrevende enn de for jernholdige metaller. Aluminium kan ekstruderes eller støpes i hvilken som helst design eller form.

Vet også, er smijern bedre enn støpt aluminium? Støpt aluminium terrassemøbler er lette og mer holdbare enn smijern . Den er veldig langvarig, så du trenger mest sannsynlig å kjøpe bare ett sett i løpet av livet. Det er vanligvis ferdig med pulverlakkmaling som også er veldig slitesterk.

er støpt aluminium det samme som aluminium?

Forskjell mellom Aluminium og Støpt aluminium Terrassemøbler. Det er to forskjellige typer aluminium på markedet: Hul (eller ekstrudert) og Cast (som egentlig betyr solid). Støtte: Fordi ekstrudert aluminium er hul, er det mer sannsynlig at den bulker eller bøyer seg hvis den kastes i vinden.

Er aluminium bra for terrassemøbler?

Aluminium er det desidert mest populære moderne utemøbelmaterialet (selv harpiksfletting er vanligvis vevd over en aluminiumsramme). Det gjør motstand rust og fuktskader bedre enn andre metaller og en pulverlakkert bli ferdig vil gi ekstra beskyttelse mot elementene.

Anbefalt: