Hvor brukes luftinnblandet betong?
Hvor brukes luftinnblandet betong?

Video: Hvor brukes luftinnblandet betong?

Video: Hvor brukes luftinnblandet betong?
Video: Frokostmøte: Ny bruk av betong 2024, Kan
Anonim

Den primære bruken av luft - medbringende betong er for frost-tinebestandighet. De luft tomrom gir trykkavlastningssteder under en frysehendelse, slik at vannet er inne i betong å fryse uten å indusere store indre påkjenninger. En annen relatert bruk er motstand mot avising.

Folk spør også, hvorfor brukes luftinnblandet betong?

Luftinnblanding er den forsettlige skapelsen av bittesmå luft bobler inn betong . Det primære formålet med luftinnblanding er å øke holdbarheten til det herdede betong , spesielt i klima utsatt for fryse-tine; det sekundære formålet er å øke bearbeidbarheten til betong mens den er i plastisk tilstand.

Videre, er all betongluft medført? Medbringer luft ble introdusert på 1930-tallet og mest moderne betong , spesielt hvis den utsettes for minusgrader, er luft - medført . Boblene bidrar til bearbeidbarhet ved å fungere som en slags smøremiddel for alle aggregatene og store partikler i en betong blande.

Med tanke på dette, når bør medført luft brukes og hva gjør det med betong?

Den primære fordelen med medført luft i herdet betong men er motstanden den tilbyr mot fryse-tine-skader og avleiring forårsaket av avisingssalter eller kjemikalier. Mest betong inneholder noe fuktighet som utvider seg under kuldegrader.

Er luftinnblandet betong dyrere?

Luft - medrivende tilsetningsstoffer er minst dyrt av alle tilsetningsstoffer, og dyreste . Så mange forhold påvirker luftinnblanding og reparasjoner kan være svært dyrt , men forebygging er penny billig. Test din betong til luft innhold på plasseringspunktet rett før du plasserer det.

Anbefalt: