Utløper perc-tester?
Utløper perc-tester?

Video: Utløper perc-tester?

Video: Utløper perc-tester?
Video: What Happens When I FAIL A PERC TEST? Percolation Test Solution - Trade Tips 2024, Kan
Anonim

Utløper Perc-tester ? I de fleste tilfeller er resultatene av en jord perkolasjonstest er vanligvis gyldige i tre til fem år.

Med tanke på dette, hvor lenge er en perc-test gyldig?

Typisk, fordelstester er gyldige i ca. 5 år fra datoen for testing.

Foruten ovenfor, hvor mye koster det å få en perc-test? Typisk kostnader : En tjenestemann perc test som oppfyller alle lokale krav for en septik- eller dreneringssystemtillatelse koste $100-$1000 eller mer avhengig av nettstedets størrelse og forhold. Noen områder krever en tradisjonell perc test mens andre spesifiserer jord/stedsevaluering/ testing med dype groper, men kall det en perc test.

Dessuten, hvor ofte mislykkes perc-tester?

Generelt, tester kan ikke gjennomføres i frossen eller forstyrret jord, og enkelte områder tillater kun tester i visse måneder av året – så planlegg på forhånd. Test resultater er vanligvis bra i to til fem år, og i noen tilfeller kan bli fornyet.

Hva hvis landet mitt mislykkes i en perc-test?

Hvis din eiendom mislykkes det er perc test , ikke få panikk. Prøv å bestemme hvis de søkte de hele eiendommen for et skikkelig septisk dreneringsfelt (i mange tilfeller en seksjon av de eiendom kan mislykkes i testen , mens en annen del av de eiendom kan passere med glans).

Anbefalt: