Hva er kaldfyll?
Hva er kaldfyll?

Video: Hva er kaldfyll?

Video: Hva er kaldfyll?
Video: Не нафидил, а не отдал фраг врагам 2024, Kan
Anonim

Kald fylling . I motsetning til det varme fylle metode, som bruker varme til å sterilisere, den kald fylling metoden bruker ekstrem kald å drepe bakterier. De kald fylling prosessen sprenger matemballasjen med is kald luft for å sterilisere den før den er det fylt med mat. Maten forblir også kjølig til det er på tide fylle containerne.

Dessuten, hva er varmfyllingsprosessen?

Varm fylling er den prosess sterilisering av produktet og innsiden av en flaske eller beholder og kork eller lukking for å sikre produktets sikkerhet og forlenge holdbarheten. Den brukes vanligvis til flasker som inneholder <4,5pH produkter som: Juice. Nektarer.

Man kan også spørre, hva er aseptisk mat? Aseptisk prosessering er en prosesseringsteknikk der kommersielt termisk steriliserte flytende produkter (vanligvis mat eller farmasøytisk) er pakket inn i tidligere steriliserte beholdere under steril forhold for å produsere hyllestabile produkter som ikke trenger nedkjøling.

Bare så, kan PET-flasker varmefylles?

PET-flasker kan være varmt - fylt bare til 130 F til 150 F uten varmeinnstilling, en prosess som varmer opp preformen til like under krystalliseringstemperaturen, og dermed forbedrer flaskens termisk stabilitet og barriereegenskaper.

Hva er varmesett PET?

Varmesett PET 101 KJÆLEDYR er en semi-krystallinsk termoplast, som mykner ved ca. 76°C (det som kalles "Glassovergang"). Over denne temperaturen blir materialet elastisk og kan dannes, en egenskap som brukes effektivt i Stretch Blow Molding-prosessen.

Anbefalt: