Hva er DGR-trening?
Hva er DGR-trening?

Video: Hva er DGR-trening?

Video: Hva er DGR-trening?
Video: Brief Description of the IATA Dangerous Goods Regulations (2021) 2024, Kan
Anonim

Opplæring i farlig gods er etablert som obligatoriske krav av International Civil Aviation Organization (ICAO) i deres tekniske instruksjoner for sikker transport av Farlig gods med fly. Det er et femdagers program spesielt utviklet for de som trenger å levere Opplæring i farlig gods.

Ganske enkelt, hva er et farlig godt sertifikat?

farlig gods pakking sertifikat . Del av farlig gods erklæring, bekrefter den det varer eller materialer som mottas om bord er sikret og stuet i en ren container, i samsvar med det internasjonale maritime farlig gods kode.

Spørsmålet er deretter, hvor lenge varer IATA-sertifiseringen? Du må fullføre regelmessig opplæring innen 24 måneder for IATA og innen 3 år for 49 CFR og IMDG.

På denne måten, hva er IATA DGR?

Anerkjent av flyselskaper over hele verden, den IATA farlig gods Forskrifter ( DGR ) er industristandarden for frakt farlig gods med fly. De DGR henter fra bransjens mest pålitelige lastkilder for å hjelpe deg med å klassifisere, pakke, merke, merke og dokumentere forsendelser av farlig gods.

Hvorfor er opplæring i farlig gods kritisk?

Farlig Materialer Opplæring er viktig for helse og sikkerhet. Den viktigste grunnen til farlig materialer og opplæring i farlig gods er å sikre helse og sikkerhet for arbeidere, arbeidsplasser, eiendommer og miljø. Hver fare kommer med sine egne bivirkninger og skadepotensial.

Anbefalt: