Hvor lenge holder en panterett på eiendommen din i New York?
Hvor lenge holder en panterett på eiendommen din i New York?

Video: Hvor lenge holder en panterett på eiendommen din i New York?

Video: Hvor lenge holder en panterett på eiendommen din i New York?
Video: Положите веник у двери, быстро и выгодно продадите жилье 2024, April
Anonim

Hvor lenge varer en domspant i New York? En domspant i New York vil forbli knyttet til skyldnerens eiendom (selv om eiendommen skifter eier) for ti år.

Herav, utløper dommer i New York?

Du kan bli overrasket over å lære de pengene dommer i New York er håndhevbare i en periode på tjue (20) år. Kreditor kan imidlertid da søke om fornyelse dømmekraft på panteretten i ytterligere ti (10) år – i totalt tjue (20) år.

På samme måte kan kreditorer ta huset ditt i NY? Mest kreditorer vil ikke makt de salg av huset ditt å samle på en dømmekraft. Kreditor vil vent sannsynligvis til du selger eller refinansierer de hjem å samle på de panterett. Noen gjeld kan være for gammel for inkassatorer å få en dom mot deg.

I forhold til dette, hvor lenge blir Lien på eiendommen din?

Det avhenger av typen panterett og typen eiendom . EN dømmekraft panterett utløper om 7 år, med mindre den fornyes. EN frivillig panterett , som en boliglån, tillitsbrev eller billån kan aldri utløpe. Mest heftelser kan fornyes før de utløper, og så kan teknisk, som en Vampyr, lev for alltid.

Kan det legges pant i eiendom som har felleseie i NY?

Felleseie i New York. Mange av eiendelene vi eier holdes inne felleseie med en annen person, typisk en ektefelle eller andre familiemedlemmer. Når eiendeler holdes i en leieforhold til felles er kreditorer i stand til å sette heftelser på eiendom hvilken kan påvirke andelen til andre felleseiere.

Anbefalt: