Hvordan påvirker arbeidsmiljøet helsen?
Hvordan påvirker arbeidsmiljøet helsen?
Anonim

Arbeidsplassmiljø spiller en stor rolle i ytelsen og produktiviteten til en ansatt. De fleste bransjer har en utrygg arbeidsmiljø og er mest tid usunn også. Helse arbeidere i slike miljø er utsatt for yrkessykdommer som varmestress, døvhet, ergonomiske lidelser og kvelning.

Med tanke på dette, hvordan påvirker det fysiske arbeidsmiljøet ansatte?

Kontor ansatte tilbringe mye av tiden sin inne i en bygning, der fysiske omgivelser påvirker deres velvære og direkte innflytelse deres arbeid ytelse og produktivitet. Temperatur, luftkvalitet, lys- og støyforhold på kontoret påvirke de arbeid konsentrasjon og produktivitet.

På samme måte, hva gjør arbeidsmiljøet verst? Noen ansatte mener at en dårlig sjef, en ubehagelig arbeidsmiljø , en uhøflig kollega, manglende evne til å kvalifisere seg for en forfremmelse eller mangel på fordeler, privilegier, fordeler og anerkjennelse kan skape en fiendtlig arbeidsmiljø . Alle disse faktorene kan gjøre an miljø virke fiendtlig til en ansatts ønsker og behov.

Med tanke på dette, hvordan påvirker sysselsetting helsen?

Arbeid kan forbedre et individs fysiske og psykiske velvære, mens tap av jobb kan ha en skadelig virkning effekt . Deres mangel på arbeid forverrer disse forholdene, og skaper en syklus der arbeidsledighet fører til sykdom Helse og jeg vil Helse fører til arbeidsledighet.

Hva gjør en god arbeidsplass?

En åpen arbeidsområde reduserer distraksjoner. Åpen arbeidsområde er mer behagelig og gir god plass til å bevege seg og minimerer følelsen av å være innsnevret. Fleksibilitet - A god arbeidsplass skal være fleksibel. Det skal være enkelt å flytte skrivebordet eller bordet, da dette vil bidra til å forbedre utseendet og følelsen.

Anbefalt: