Hva brukes diatoméjord til basseng?
Hva brukes diatoméjord til basseng?

Video: Hva brukes diatoméjord til basseng?

Video: Hva brukes diatoméjord til basseng?
Video: Basseng fra Bassengspesialisten på 7 min 2024, Kan
Anonim

Filtrering din svømmebasseng vann med diatoméjord (DE) gir deg vann som virkelig glitrer. Det er fordi DE fjerner de minste forurensningene – partikler så små som fem mikron (et gjennomsnittlig sandkorn er 1000 mikron!).

I denne forbindelse, er kiselgur av bassengkvalitet farlig?

Pool Grade diatoméjord , og de fleste andre kalsinerte DE-produkter, inneholder høye konsentrasjoner av krystallinsk silika. Krystallinsk silika er veldig farlig og kan være skadelig til helsen til mennesker og dyr. Av denne grunn, Pool Grade diatoméjord bør IKKE brukes til andre formål enn filtrering.

Man kan også spørre hvordan diatoméjord dreper insekter? Bland 1 del DE med 3 til 4 deler vann i en sprayflaske. Sørg for å riste sprayflasken kraftig til DE er jevnt fordelt gjennom blandingen. Gå dit du ofte ser linjer med maur, åpninger som brukes av edderkopper eller hull som mort liker å bruk.

Angående dette, hvor mye diatoméjord legger jeg i bassenget mitt?

For hver 5 kvadratmeter av basseng , 1 lb. DE er nødvendig i en basseng filter. For eksempel, en basseng det vil si 30 kvadratfot krever 6 lbs.

Hva kan diatoméjord brukes til?

Når det tas gjennom munnen, diatoméjord er brukt som en kilde til silika, for behandling av høye kolesterolnivåer, for behandling av forstoppelse, og for å forbedre helsen til hud, negler, tenner, bein og hår. Når den påføres huden eller tennene, diatoméjord er brukt å pusse tenner eller fjerne uønskede døde hudceller.

Anbefalt: