Hvorfor bygde mesopotamierne ziggurater?
Hvorfor bygde mesopotamierne ziggurater?

Video: Hvorfor bygde mesopotamierne ziggurater?

Video: Hvorfor bygde mesopotamierne ziggurater?
Video: Hvorfor vi trenger deg! 2024, Kan
Anonim

De ziggurat var bygget å hedre hovedguden i byen. Tradisjonen med bygning en ziggurat ble startet av sumererne, men andre sivilisasjoner av Mesopotamia slik som akkaderne, babylonerne og assyrerne også bygget ziggurater.

Med tanke på dette, hva var hensikten med zigguraten?

De ziggurat i seg selv er basen som det hvite tempelet er satt på. Det er hensikt er å få templet nærmere himmelen, og gi tilgang fra bakken til det via trinn. Mesopotamierne trodde at disse pyramidtemplene forbandt himmel og jord.

Man kan også spørre, hva var ziggurater, hvilket materiale ble de bygget av? Kjernen i ziggurat er laget av gjørmestein dekket med bakte murstein lagt med bitumen, en naturlig forekommende tjære.

Bare så, hva er ziggurat i Mesopotamia?

EN ziggurat "å bygge på et hevet område" er et tempeltårn av det gamle Mesopotamisk dalen og Iran, i form av en terrassert pyramide med suksessivt vikende historier. De Mesopotamiske ziggurater var ikke steder for offentlig tilbedelse eller seremonier.

Når ble den første zigguraten bygget i Mesopotamia?

Starter rundt 3000 f. Kr., Mesopotamisk konger begynte å bygge ziggurater og fortsatte med bygge dem frem til Alexander den stores tid rundt 300 f. Kr. I Mesopotamia , eksisterte det en fin maktbalanse mellom de sekulære kongene og yppersteprestene til skytsguden eller gudinnen.

Anbefalt: