Kan du få kjøp for å leie boliglån med 10 innskudd?
Kan du få kjøp for å leie boliglån med 10 innskudd?

Video: Kan du få kjøp for å leie boliglån med 10 innskudd?

Video: Kan du få kjøp for å leie boliglån med 10 innskudd?
Video: Boliglån 2: Hvor mye kan du få i boliglån? 2024, Kan
Anonim

Det er foreløpig ikke mulig for oss å sikre en kjøpe for å leie boliglån med en innskudd lavere enn 15 % av eiendommens kjøpesum utelukker dette 10 % innskudd og 100 % boliglån.

Følgelig, hvilken prosentandel innskudd trenger jeg for å kjøpe et boliglån?

Renter på kjøp for å leie boliglån er vanligvis høyere. Minstekrav innskudd for en kjøp for å leie boliglån er vanligvis 25 % av eiendommens verdi (selv om den kan variere mellom 20-40 %). Mest BTL boliglån er kun av interesse.

Vet også, kan jeg få et boliglån uten innskudd? For å betale for din del av hjemmet ditt, du kan enten bruke kontanter eller ta ut en boliglån . Mest boliglån långivere vil krever et minimum innskudd på 5%–10%, men det er noen få långivere der ute som tilbyr 100% boliglån på delte eiendommer, noe som betyr at du kan være kvalifisert for en boliglån uten innskudd i det hele tatt.

Også spurt, trenger du et større depositum for å kjøpe for å la boliglån?

De fleste långivere vil krever du å legge fra seg en større innskudd for en kjøp for å leie boliglån . Dette er vanligvis rundt 25 % av eiendommens verdi, men din boliglån kan kreve en innskudd så stor som 40 %.

Trenger du depositum for leie for å kjøpe?

Lei for å kjøpe er en statlig ordning som ble opprettet for å hjelpe du eier ditt første hjem, selv om du kan har ikke råd til innskudd for øyeblikket. Mens du betaler 20 % mindre inn leie , du kan være i stand til å bygge opp en innskudd til kjøpe eiendommen eller en annen etter de syv årene er oppe.

Anbefalt: