Hva er miljøavveininger?
Hva er miljøavveininger?

Video: Hva er miljøavveininger?

Video: Hva er miljøavveininger?
Video: Hva er miljøhistorie? 2024, Kan
Anonim

Handel - Offs . Mens vi tar hverdagsvalg – hvor mye tid vi skal bruke på å jobbe eller studere, hva vi skal bruke pengene våre på – opplever vi det økonomer kaller handel - offs og mulighetskostnader. EN handel - av er når vi velger ett alternativ til fordel for et annet og alternativkostnaden er det som ofres for å få noe.

Hva er et eksempel på en avveining?

Definisjonen av avveie er en utveksling der du gir opp én ting for å få noe annet som du også ønsker. An eksempel på en avveining er når du må tåle en halvtimes pendling for å tjene mer penger.

Vet du også, er det en avveining mellom økonomi og miljø? Det er Nei Handel - Off Between Economy Og Miljø . En vanlig myte er at sterk handling for å ta tak i klimaendringene nødvendigvis vil innebære noe offer i vår økonomisk opptreden.

Så, hva er fordelsavveininger?

Fare- fordel handel - av refererer til balansen mellom negative og positive effekter på å oppnå et mål, for eksempel helse. Medisinske avgjørelser åpner for valg som kan påvirke helsen. Risiko kan defineres som i hvilken grad forverring av helsen oppfattes av en pasient.

Hva er årsakene til at utviklingsmiljøet avveier?

Mange faktorer påvirker avveiningsmiljø innenfor et bestemt land, inkludert tilgjengelighet av råvarer, en dyktig arbeidsstyrke, maskineri for å produsere et produkt, teknologi og kapital, markedshastighet for å produsere det produktet på en rimelig tidsskala, og så videre.

Anbefalt: