Kan du bøye kobberrør av type M?
Kan du bøye kobberrør av type M?

Video: Kan du bøye kobberrør av type M?

Video: Kan du bøye kobberrør av type M?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

HVER hånd skrustikke har en dor på toppen som brukes til bøying opptil 1" rør . Bøyetype " M " kobber er en dårlig idé til og med hvis den varmes opp. Veggene er for tynne så du indusere spenninger i materialet, til og med hvis du gjør lage bøye uten knekk.

På samme måte, er det OK å bøye kobberrør?

Kobber rørleggerarbeid rør kan være bøyd riktig enten med en bøyefjær eller en proprietær rørlegger rør bender som reduserer antall beslag som må brukes. Kobber rørleggerarbeid rør kan være bøyd riktig på to måter. Hvis du prøver å bøy kobberrør uten noen av disse verktøyene vil den knekke.

Dessuten, hvilken type kobber kan bøyes? Type K kobber er tilgjengelig i "hardt" trukket rør og "mykt" glødet rør. spoler og er lett bøyd , et skikkelig rør bøying verktøy kreves for bøying.

Derav, kan du varme kobberrør for å bøye det?

Du kan bruk bare hendene og en skrustikke til bøye rør . Varme de rør til rødglødende langs lengden av bøye , og sett raskt inn i skrustikken og lukk skrustikken til du bare berører rør . Trekk i rør opp i begge ender for å oppnå riktig vinkel før den avkjøles.

Hva er forskjellen mellom Type L og M kobberrør?

Hoved forskjell på type M og L er veggtykkelse og trykkklassifisering. De to vanligste størrelsene er halv-tommers og trekvart-tommers. Type M halv tomme rør har en veggtykkelse på 0,028 tommer mens type L er 0,040 tommer.

Anbefalt: