Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg jobb hos DOD?
Hvordan får jeg jobb hos DOD?

Video: Hvordan får jeg jobb hos DOD?

Video: Hvordan får jeg jobb hos DOD?
Video: 😍✅Шьём Бюджетную Пышную Юбку из Фатина / Часть 1 из трёх 2024, Kan
Anonim

Også kjent som DOD, viser dette offentlige byrået alle tilgjengelige jobber på nettet for å hjelpe deg med å se hvilke jobber som passer for deg

  1. Lag din CV. Før du får en jobb ved Forsvarsdepartementet må du ha en sterk CV.
  2. Forbered deg på bakgrunnssjekken.
  3. Søk nøye.
  4. Vurder å verve.
  5. Ha de rette ferdighetene.

Derfor, hvorfor vil du jobbe for DOD?

Jobber til støtte for forsvarsdepartementet ( DoD ) kan være givende og spennende karriere . Å være en del av DoD gir en arbeider sjansen til å støtte et av de mest verdsatte og viktige oppdragene til den amerikanske regjeringen.

På samme måte, hvem jobber for DOD? Forsvarsdepartementet ledes av forsvarsministeren, en leder på kabinettnivå som rapporterer direkte til USAs president. Under Forsvarsdepartementet ligger tre underordnede militæravdelinger: Hærens avdeling, Sjøforsvarsdepartementet og Luftforsvarsdepartementet.

Bare så, hva er en DOD-jobb?

DOD jobber / Sammendrag av forsvarsdepartementet / DOD Byråer og byråer. De DOD ble etablert i 1947 like etter andre verdenskrig og er ansvarlig for å skaffe de militære styrkene som kreves for å kjempe og avskrekke krig og for å beskytte dette landets sikkerhet.

Kan jeg jobbe for militæret som sivil?

Veteran: Hvis du tjenestegjorde i militær , da kan du være kvalifisert til å søke om en sivil jobb. Funksjonshemmet veteran: Hvis du er en veteran med 30 prosent eller mer funksjonshemming, kan du kvalifisere for sivil stillinger. Militær ektefeller: Ektefeller til militær personell er kvalifisert til å søke om føderal ansettelse.

Anbefalt: