Hva er veggiekapsler?
Hva er veggiekapsler?

Video: Hva er veggiekapsler?

Video: Hva er veggiekapsler?
Video: How the Body Absorbs and Uses Medicine | Merck Manual Consumer Version 2024, Kan
Anonim

EN vegetarisk kapsel er en klar kapsel laget av planteavledede materialer. Den inneholder ingen irriterende stoffer eller konserveringsmidler. Det er noen forskjeller fra vegetariske kapsler og standard kapsler som bare tillater visse bruksområder. De løser seg raskt opp og er lett fordøyelige.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom gelatinkapsler og vegetabilske kapsler?

Vegetarisk kapsel består av cellulose, en viktig strukturell komponent i planter. For å være mer spesifikk, hovedingrediensen i vegetarianer kapsel er hydroksypropylmetylcellulose (HPMC). I nåværende marked, gelatinkapsel er mer brukt enn vegetarisk kapsel fordi produksjonskostnadene er lavere.

På samme måte, er veggiekapsler trygge? Hvis du ser etter de nyeste, sunneste valgene for din kosttilskudd og vitaminer, den vegetarisk kapsel er en sikker og kostholdsvennlig kapsel som mange har lykkes med. Hvis du er en forhandler, kan du nyte mange fordeler ved å bruke Kapsel Depot for å bestille alle dine vegetarisk kapsel forsyninger.

Dessuten, er vegetariske kapsler bedre?

En av de mest åpenbare fordelene ved å bruke cellulosebasert eller vegetariske kapsler er at de ikke er laget med animalske biprodukter. I tillegg, vegetariske kapsler har ingen kjente potensielle helserisikoer, selv når de konsumeres i et langsiktig scenario, da de er 100 % naturlige og ikke-giftige.

Hva betyr vegetabilsk kapsel?

Veggie kapsler er laget ved hjelp av cellulose, et fibrøst plantebiprodukt. Typisk, veggie kapsler er lett absorberes og fordøyes av kroppen. Fungerer godt for de fleste pulver- eller gelformuleringer.

Anbefalt: