Innholdsfortegnelse:

Hvordan isolerer du en kneveggplass?
Hvordan isolerer du en kneveggplass?

Video: Hvordan isolerer du en kneveggplass?

Video: Hvordan isolerer du en kneveggplass?
Video: Efterisolering af Skraavaeg Indefra 2024, April
Anonim

Kneveggisolasjon

De beste materialene for loftet, og dermed knevegg , er sprayskum, glassfiber og cellulose. Hvis du planlegger det isolere takdekket på loftet ditt, så bruker du sprayskum eller glassfiberbatts. Cellulose er mye bedre egnet for loftsleiligheten.

På samme måte spørs det, kan man bruke loftsisolasjon i vegger?

Loftsisolasjon Løsfyll eller batt isolasjon er vanligvis installert i en loft . Hvis det ligger i en kondisjonert del av huset, husk også det isolere og luftforsegle din loft adgang. Isolere og luftforsegle ethvert kne vegger -- vertikalt vegger med loft plass rett bak dem – også i hjemmet ditt.

Ved siden av over, er knevegger bærende? Hvis en vegg har ingen vegger , innlegg eller annen støtte rett over det, er det langt mindre sannsynlig at det er det laste - peiling . Hvis du har et uferdig loft, men se knevegger ( vegger under 3' i høyden som støtter taksperrene) de er sannsynligvis rett over a laste - bærevegg også.

På samme måte spørs det, hva er hensikten med en knevegg?

EN knevegg er en kort vegg , vanligvis under tre fot (en meter) i høyden, brukt til å støtte sperrene i tømmertakkonstruksjon. I sin bok A Visual Dictionary of Architecture definerer Francis D. K. Ching en knevegg som "en kort vegg støttesperrer i en eller annen mellomposisjon langs lengden."

Hva er kneveggisolasjon?

Knevegger-korte vegger under skråtak-er vanlig i etasjes og en halv boliger og i bonusrom over garasjer. Selv om knevegger kan bidra til å gjøre loft til boareal, er de ofte til stede isolasjon utfordringer. Den tradisjonelle tilnærmingen er å isolere de knevegg og loftsetasjen bak knevegg.

Anbefalt: