Er Tru red et Staples-merke?
Er Tru red et Staples-merke?

Video: Er Tru red et Staples-merke?

Video: Er Tru red et Staples-merke?
Video: Обзор гелевой ручки Tru Red - гелевая ручка за 1 доллар США 2024, Kan
Anonim

Blant Stifter ' nye private merker er TRU rød Bransjenødvendigheter, som inkluderer elementer som penner, notatbøker og makuleringsmaskiner. Union & Scale er en serie arbeidsplassmøbler og NXT Technologies inkluderer trådløse ladere og andre teknologiske produkter og tilbehør.

Herav, hva er Staples Tru red?

Annonsefeedback. Hold kopirommet ditt fylt med 10-remmers kartonger TRU RØD ™ hvitt skriverpapir fra Stifter for å håndtere hverdagstrykk. Dette TRU RØD ™ 8,5 x 11-tommers papir gir 5000 ark for å holde tritt med daglige behov.

For det andre, når endret stifter logoen? Publisert 3. april 2019. Stifter er å holde ting bokstavelig med en ny logo som inkluderer et stiftikon som også kan brukes som skrivebord. Kontorrekvisitaforhandleren er oppdatert det er merkevare denne uken med et nytt utseende, tjenester og interne tilbud designet for å appellere til det er bedriftskunder.

På samme måte, hvilket selskap eier Staples?

I 1996 hadde den nådd Fortune 500, og den kjøpte senere kontorrekvisita selskap Quill Corporation. I 2014, i kjølvannet av økende konkurranse fra e-handelsmarkedet, Stifter begynte å stenge noen av lokasjonene. I 2015, Stifter kunngjorde sin intensjon om å kjøpe Office Depot og OfficeMax.

Hvorfor endret stifter logoen?

Stifter har rettet seg ut det er merke med en ny logo . I det logo design, som hadde stiftemotivet har holdt på i over 25 år, og ble jobbet inn i merkenavnet, komplett med en bøyd ende for å holde navnet leselig.

Anbefalt: