Innholdsfortegnelse:

Kan du bruke en avhending med et septisk system?
Kan du bruke en avhending med et septisk system?

Video: Kan du bruke en avhending med et septisk system?

Video: Kan du bruke en avhending med et septisk system?
Video: 30 глупых вопросов Product Manager [Карьера в IT] 2024, Kan
Anonim

Det er ikke OK. Du burde egentlig ikke være det ved hjelp av et søppel avhending med din septisk system . Det samme gjelder med søppelet ditt avhending i det du burde ikke bruk en . Alt fett, fett og annet avfall fra avhending blir lagt til septiktank hvilken kan føre til at den får problemer.

I denne forbindelse, hva kan du ikke legge i en søppeltømming med en septiktank?

8 ting som ALDRI bør gå ned i søppeltømmingen

  1. Fibrøs og trevlet mat.
  2. Bein, frø eller groper.
  3. Kaffekvern.
  4. Olje, fett, fett.
  5. Eggeskall.
  6. Bønner, ris, pasta.
  7. Potetskall.
  8. Ikke-matvarer.

er tidevann dårlig for septiske systemer? Våre vaskeriprodukter har blitt grundig evaluert og er sikker å bruke i hjem med septiktanker . Bruk av normale, anbefalte mengder av disse produktene vil ikke forstyrre septisk system (inkludert luftet systemer ) eller skade rørleggerarbeid systemer med en skikkelig fungerende septiktank.

Angående dette, kan du bruke en InSinkErator med septiktank?

De InSinkErator Utvikling Septisk Assist er en søppeltømming som er optimalisert for boliger med septiske systemer . Denne kasteren tilfører en automatisk injeksjon av enzymproduserende mikroorganismer til matavfallet som hjelper til med å bryte ned matpartiklene mye raskere i septiktank.

Er Dawn oppvaskmiddel trygt for septiktanker?

Re: Soloppgang forskjell til andre oppvasksåpe Alle overflateaktive stoffer er lett biologisk nedbrytbare. Disse produktene er trygt for septiktanker . Det er en grunn til at den brukes under økologiske katastrofer som ulykken med Exxon Valdez.

Anbefalt: