Hva betyr rangering av eiendeler?
Hva betyr rangering av eiendeler?

Video: Hva betyr rangering av eiendeler?

Video: Hva betyr rangering av eiendeler?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Virtual Assistant [+Sub] 2024, Kan
Anonim

Marshaling Eiendeler og verdipapirer. Prosessen med å organisere, rangere og distribuere midler på en måte som er fastsatt ved lov som den mest effektive måten å frigjøre gjeld som skyldes ulike kreditorer. Når eiendeler og verdipapirer er rangert , to-fonds-doktrinen brukes ofte.

Hva menes derav med rangering av eiendeler og ansvar?

Emne: Regnskap. Rangering av eiendeler og gjeld . Begrepet ' Marshalling ' refererer til rekkefølgen de ulike eiendeler og gjeld vises i balansen. De eiendeler og gjeld kan vises enten i rekkefølgen av likviditet eller i rekkefølgen av varighet.

Videre, hva er rangering i regnskap? Marshalling betyr å presentere poster i en logisk rekkefølge, dvs. eiendeler og gjeld i balansen er oppført i spesiell rekkefølge.

På samme måte spør folk, hva er rangering i lov?

Marshalling er et rettferdig middel som kan oppstå når du har to kreditorer av samme debitor, med en kreditor, noen ganger referert til som senior kreditor, som har rett til å ty til to midler fra debitor for betaling av gjelden, og den andre kreditoren, juniorkreditor, har rett til å ty til en

Hva betyr Marshal i programmering?

I informatikk, marshalling eller marshaling er prosessen med å transformere minnerepresentasjonen til et objekt til et dataformat som er egnet for lagring eller overføring, og det er brukes vanligvis når data må flyttes mellom ulike deler av en datamaskin program eller fra en program til en annen.

Anbefalt: