Hva er den fullstendige formen for LPO?
Hva er den fullstendige formen for LPO?

Video: Hva er den fullstendige formen for LPO?

Video: Hva er den fullstendige formen for LPO?
Video: Программное обеспечение установлено и готово к работе ! 2024, Kan
Anonim

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Legaloutsourcing, også kjent som juridisk prosess outsourcing (LPO), refererer til praksisen til et advokatfirma eller et selskap som innhenter juridiske støttetjenester fra et eksternt advokatfirma eller juridisk støttefirma (LPO-leverandør).

Med tanke på dette, hva menes med LPO?

I regnskap, LPO betyr Lokal kjøpsordre, Dokument utstedt av en kjøper til en selger, som angir produktene, kvantitetene og avtalte priser for produkter eller tjenester som selgeren vil levere til kjøperen innenfor nasjonale eller lokale grenser.

Man kan også spørre, hva er BPO full form? De Fullstendig format av BPO er Business ProcessOutsourcing. BPO er en kontrakt for et selskap med tredjeparten eller en ekstern leverandør av tjenester med hensyn til dets drift og ansvar for forretningsprosesser. Det er et kostnadsbesparende tiltak som gjør at bedrifter kan sette ut ikke-kjerneoppgavene til virksomheten.

Derav, hva er BPO og LPO?

LPO : Juridisk prosessoutsourcing eller LPO er eksport av juridiske tjenester til lavlønnsmarkeder i utlandet. Stadig flere selskaper, store og små, outsourcer BPO : Outsourcing av forretningsprosesser ( BPO ) er kontrahering av ikke-primære forretningsaktiviteter og funksjoner til en tredjepartsleverandør.

Hva er forskjellen mellom BPO KPO og LPO?

LPO eller juridisk prosess outsourcing er spesiell type KPO håndtere juridiske tjenester. BPO tilbyr tjenester som kundebehandling, teknisk støtte gjennom taleprosesser, telemarkedsføring, salg, etc. A BPO er i stand til å håndtere både front-end og back-end operasjoner av anentity.

Anbefalt: