Handles sertifikater i kapitalmarkedet?
Handles sertifikater i kapitalmarkedet?

Video: Handles sertifikater i kapitalmarkedet?

Video: Handles sertifikater i kapitalmarkedet?
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, April
Anonim

Handel i Kommersielt papir

Mest kommersielt papir er solgt og videresolgt til institusjonelle investorer, som store finansinstitusjoner, hedgefond og multinasjonale selskaper. De vil sannsynligvis ikke se på individuelle investorer som en kilde til hovedstad for å finansiere transaksjonen.

Følgelig, hva er sertifikatmarkedet?

Kommersielt papir er en penger- marked verdipapirer utstedt (solgt) av store selskaper for å skaffe midler for å møte kortsiktige gjeldsforpliktelser (for eksempel lønn) og støttes kun av en utstedende bank eller et selskaps løfte om å betale det pålydende beløpet på forfallsdatoen som er spesifisert på seddelen.

På samme måte, hvordan handler du med kommersielle papirer? Sertifikater handles vanligvis mellom store institusjoner, men individuelle investorer kan delta på to måter:

  1. Enkeltpersoner kan kjøpe kommersielle papirer fra en megler.
  2. Privatinvestorer kan sette penger i fond eller pengemarkedskontoer som investerer i sertifikater.

Er kommersielle papirer omsettelige?

Kommersielt papir (CP) er et annet pengemarkedsinstrument i India. Det utstedes enten i form av et gjeldsbrev eller i en dematerialisert form gjennom et av depotene som er godkjent av og registrert hos SEBI.

Hva er typene kommersielle papirer?

Typer kommersielle papirer . UCC identifiserer fire grunnleggende typer kommersielle papirer : gjeldsbrev, veksler, sjekker og innskuddsbevis. Det mest grunnleggende type kommersiell papir er et gjeldsbrev, et skriftlig løfte om å betale penger. Et gjeldsbrev er en topart papir.

Anbefalt: