Hvordan vet du om landet ditt vil stige?
Hvordan vet du om landet ditt vil stige?

Video: Hvordan vet du om landet ditt vil stige?

Video: Hvordan vet du om landet ditt vil stige?
Video: Срочно обратите внимание на это. Эти заметные признаки и симптомы говорят, что вас сглазили 2024, Kan
Anonim

VIDEO

I denne forbindelse, hvor mye koster det å få en perc-test?

Typisk kostnader : En tjenestemann perc test som oppfyller alle lokale krav for en septik- eller dreneringssystemtillatelse koste $100-$1000 eller mer avhengig av nettstedets størrelse og forhold. Noen områder krever en tradisjonell perc test mens andre spesifiserer jord/stedsevaluering/ testing med dype groper, men kall det en perc test.

I tillegg, hva hvis landet mitt mislykkes i en perc-test? Hvis din eiendom mislykkes det er perc test , ikke få panikk. Prøv å bestemme hvis de søkte de hele eiendommen for et skikkelig septisk dreneringsfelt (i mange tilfeller en seksjon av de eiendom kan mislykkes i testen , mens en annen del av de eiendom kan passere med glans).

Med tanke på dette, hvor lang tid tar det å gjøre en perc-test?

Typisk, perc-tester for erstatningssystemer ta alt fra 1-2 timer under nybygging perc-tester ta ca. 1-3 timer per parti. Det er imidlertid tider når en nettstedsevaluering kan ta opptil 6 timer.

Hva betyr det når land ikke vil stige?

Den midler du har Nei måte å installere et septisk system. Den midler at mye vil ikke støtte et septisk system så med mindre det er tilgang til bykloakk da Nei du vil ikke kunne få byggetillatelse, Tomten tomt ville være i hovedsak verdiløs.

Anbefalt: