Hvor mye fortjeneste bør en totalentreprenør tjene?
Hvor mye fortjeneste bør en totalentreprenør tjene?

Video: Hvor mye fortjeneste bør en totalentreprenør tjene?

Video: Hvor mye fortjeneste bør en totalentreprenør tjene?
Video: INVESTERING: GJENNOMSNITT AV PORTEFØLJE 2024, Kan
Anonim

I følge Construction Financial ManagementAssociation (www.cfma.org), gjennomsnittlig netto før skatt profitt til hovedentreprenører er mellom 1,4 og 2,4 prosent og for underleverandører mellom 2,2 og 3,5 prosent. Dette er ikke nok profitt for å kompensere risikoen entreprenører ta.

Videre, hvor mange prosent bør en totalentreprenør tjene?

Generelle entreprenører få betalt ved å ta en prosentdel av den totale kostnaden for det fullførte prosjektet. Noen vil kreve et fast gebyr, men i de fleste tilfeller, a hovedentreprenør vil lade mellom 10 og 20 prosent av den totale kostnaden for jobben. Dette inkluderer kostnadene for alle materialer, tillatelser og underleverandører.

Foruten ovenfor, hva er hovedentreprenørens overhead og fortjeneste? Hovedentreprenører lade for Overhead og fortjeneste ("O & P") som ordrelinjer på anslag for reparasjon eller ombygging. Overhead kostnader er driftskostnader for nødvendig utstyr og fasiliteter. Profitt er det som gjør at GC kan tjene til livets opphold.

Deretter er spørsmålet, hvor mye penger kan du tjene på å eie et byggefirma?

Den gjennomsnittlige byggevirksomhet eierlønn kanskje under $100 000 dollar, men fortjenesten av deres virksomhet kan tjene mye mer. Noen konstruksjon bedrifter tjene så lite som $50 000, men også oppover $1 000 000 i fortjeneste for eierne deres.

Hvor mye fortjeneste bør en liten bedrift tjene?

Fortjeneste er vanskelig å få tak i – The profitt linje varierer fra 5 prosent for en oppstart til 20 prosent for en moden, etablert $10 millioner pluss virksomhet . Dette er en ballpark tilnærming for generelle lite firma , vektet mot tjenesterelaterte virksomheter siden det er flertallet av det som finnes der ute.

Anbefalt: