Kan muggsporer vokse på plast?
Kan muggsporer vokse på plast?
Anonim

Svar: Mugg kan helt sikkert vokse på plast . Hvis det er fuktighet og fuktighet og en måte for sporer for å få tilgang, form begynne å vokse . Rengjøring vil avhenge av typen leketøy og din evne til å få tilgang til og desinfisere området.

I forhold til dette, kan det dannes mugg på plast?

Mugg vil heller ikke vokse på plast med mindre den har en næringskilde. Siden plast gjør det ikke gi naturlige næringsstoffer, som cellulose, for form sporer, form må stole på gamle matpartikler, skitt eller jord for å gi rikelig med næringsstoffer.

hvordan blir man kvitt muggsporer på plast? Slik fjerner du mugg på plast

  1. Bruk en sprayflaske og påfør en tynn, jevn påføring av Concrobium Mold Control på den mugne overflaten.
  2. La tørke helt – Concrobium fjerner muggsoppen når den tørker.
  3. Rengjør den mugne overflaten med en Concrobium fuktet klut eller børste – skrubb etter behov.

Heri, kan muggsporer leve av plast?

Stachybotrys form , lik penicillium form , vokser i våte, fuktige eller vannskadede områder. Imidlertid er det gjør ikke vokse videre plast , vinyl, betong eller keramiske produkter. Selv om det er svart form vokser kun på tre- eller papirprodukter, det er fortsatt en av de vanligste typene former finnes i hjemmene.

Dreper koking mugg på plast?

Ta eventuelle metallvannflasker og fyll dem med kokende vann til drepe uansett hva det stinker - eller verre - form , som vokser innenfor. La stå over natten, og vask deretter innsiden kraftig med såpe.

Anbefalt: