Hva er HUD-standarder?
Hva er HUD-standarder?

Video: Hva er HUD-standarder?

Video: Hva er HUD-standarder?
Video: Отличия дешёвых карт от профессиональных колод / Просто о сложном в одном видео 2024, April
Anonim

I følge det amerikanske departementet for bolig- og byutvikling ( HUD ), krever FHA at eiendommene som finansieres med låneproduktene oppfyller følgende minimum standarder : Sikkerhet: Boligen skal beskytte helsen og sikkerheten til beboerne. Sikkerhet: Boligen skal beskytte sikkerheten til eiendommen.

Følgelig, hva er HUD minimum eiendom standarder?

De Minimumsstandarder for eiendom (MPS) etablere visse minimumsstandarder for bygninger oppført under HUD boligprogrammer. Dette inkluderer nye eneboliger, flermannsboliger og helsetjenester.

Man kan også spørre, hva betyr HUD-sertifisert? EN HUD - godkjent boligrådgiver er spesialutdannet og sertifisert av myndighetene for å hjelpe deg med å vurdere din økonomiske situasjon, vurdere alternativer hvis du er har problemer med å betale boliglånet, og lag en plan for å hjelpe deg med boliglånet. HUD står for Institutt for bolig- og byutvikling.

Foruten ovenfor, hva er HUD-retningslinjene?

De HUD retningslinjer for evaluering og kontroll av blybaserte malingsfarer i boliger (den Retningslinjer ) gi detaljert, omfattende, teknisk informasjon om hvordan man identifiserer blybaserte malingsfarer i boliger og hvordan man kontrollerer slike farer trygt og effektivt.

Hva ser en HUD-inspektør etter?

EN HUD-inspeksjon på en leilighet er ment å sikre at leilighetskomplekset opprettholder de generelle boligkvalitetsstandardene som byrået forventer. Dette kan gjelde hyppigere for § 8 boliger eller subsidierte boliger som jobber med HUD.

Anbefalt: