Hvor mange prosent av folk jobber i detaljhandel?
Hvor mange prosent av folk jobber i detaljhandel?

Video: Hvor mange prosent av folk jobber i detaljhandel?

Video: Hvor mange prosent av folk jobber i detaljhandel?
Video: Израиль | Мертвое море 2024, Kan
Anonim

Detaljhandel Sektor sysselsettingsstatistikk

Omtrent 5 millioner mennesker jobbet i detaljhandel salg. Median lønnssats for detaljhandel arbeidere er omtrent $10,00 per time. Nesten 12 % av alle ledige jobber er involvert i detaljhandel industri.

Folk spør også, hvor mange mennesker jobber i detaljhandelen?

I dag er nesten 16 millioner folk jobber i detaljhandelen , som står for mer enn én av ti arbeidere. De industri inkluderer selskaper som Walmart, landets største private sektor arbeidsgiver (og arbeidsgiveren på 10 % av detaljhandel arbeidere), men også tusenvis av små bedrifter fra restauranter til bowlingbaner til bensinstasjoner.

Videre, hvor mange mennesker jobber i detaljhandelen i Storbritannia? I løpet av 2018, i snitt 3,19 millioner mennesker var ansatt i detaljhandel industrien i Storbritannia.

Følgelig, hvor mange amerikanske arbeidere er ansatt i detaljhandelen?

Fra deltidssalgsmedarbeider i en lokal butikk på Main Street til en app-utvikler for en hovedfag detaljist , den varehandel direkte sysselsetter 29 millioner amerikanere , noe som gjør den til den største private sektor -arbeidsgiver i økonomien.

Hvor mange jobber som kasserere?

I sin årlige rapport om lønn og yrkesarbeid fant BLS det 4,6 millioner Amerikanerne jobbet med detaljhandel mens 3,4 millioner flere jobbet som kasserer, og utgjorde nesten seks prosent av den totale sysselsettingen i USA. De to stillingskategoriene økte til sammen 400, 000 arbeidere siden 2012.

Anbefalt: