Hva er fordelene med testmarkedsføring?
Hva er fordelene med testmarkedsføring?

Video: Hva er fordelene med testmarkedsføring?

Video: Hva er fordelene med testmarkedsføring?
Video: Test Marketing 2024, Kan
Anonim

Test din generelle markedsføring strategi. Lag mer nøyaktige prognoser. Generer nye salgsmuligheter. Bygg strategiske partnerskap.

I denne forbindelse, hva er den viktigste fordelen med testmarkedsføring?

Testmarkedsføring gir markedsselskapet to viktige fordeler. For det første gir det en mulighet til å teste et produkt under typiske markedsforhold for å få et mål på det salg opptreden.

Man kan også spørre seg hva slags testmarkedsføring er? Det er tre typer testmarkeder : Standard testmarkeder , kontrollert testmarkeder , og simulert testmarkeder . Markedsførere av forbrukspakkede varer er de primære brukerne av testmarkeder . Forbrukerpakkede varer (CPGs) er produkter som selges i pakker som forbrukerne bruker nesten hver dag.

Dessuten, hva er hensikten med et testmarked?

Test markedsføring er et eksperiment utført i et feltlaboratorium (den testmarkedet ) bestående av faktiske butikker og virkelige kjøpssituasjoner, uten at kjøperne vet at de deltar i en evalueringsøvelse. Den simulerer det eventuelle marked -blanding for å fastslå forbrukernes reaksjon.

Hva er faktorene som må vurderes når man utformer testmarkedet?

Investeringen koste og risiko, tidspress og forskningen koste . ? Produkter med høy investering og høy risiko hvor sjansen for feil er stor. ? Høyrisikoprodukter de som lager nye produktkategorier eller har nye funksjoner.

Anbefalt: