Hva er kongressen ansvarlig for?
Hva er kongressen ansvarlig for?

Video: Hva er kongressen ansvarlig for?

Video: Hva er kongressen ansvarlig for?
Video: Hva er CFD? 2024, Kan
Anonim

kongress er den lovgivende grenen av den føderale regjeringen som representerer det amerikanske folket og lager landets lover. Den deler makten med den utøvende grenen, ledet av presidenten, og den rettslige grenen, hvis høyeste organ er USAs høyesterett. kongress har makt til å: Lage lover.

På samme måte spørs det, hva er kongressens ansvar?

Om kongress . Gjennom lovgivningsdebatt og kompromiss vil U. S. kongress lager lover som påvirker hverdagen vår. Den holder høringer for å informere den lovgivende prosessen, gjennomfører undersøkelser for å føre tilsyn med den utøvende grenen, og fungerer som stemmen til folket og statene i den føderale regjeringen.

Foruten ovenfor, hva er Kongressens 5 makter? Disse inkluderer makt til erklære krig , myntpenger, skaffe en hær og marine, regulere handel, etablere regler for immigrasjon og naturalisering, og etablere de føderale domstolene og deres jurisdiksjoner.

I forhold til dette, hva er kongressens fire ansvarsområder?

kongress har myndighet over økonomiske og budsjettmessige spørsmål, gjennom den oppregnede makten til å legge og kreve inn skatter, plikter , pålegg og avgifter, for å betale gjelden og yte til USAs felles forsvar og generelle velferd.

Hva er forskjellen mellom Kongressen og Senatet?

En annen forskjell er hvem de representerer. Senatorer representerer hele statene sine, men medlemmer av huset representerer individuelle distrikter. I dag, kongress består av 100 senatorer (to fra hver stat) og 435 stemmeberettigede medlemmer av Representantenes hus.

Anbefalt: