Hvor tidlig må du ankomme Dulles?
Hvor tidlig må du ankomme Dulles?

Video: Hvor tidlig må du ankomme Dulles?

Video: Hvor tidlig må du ankomme Dulles?
Video: Redningsskibet Pasha Bulker som stødte på grund 2024, Kan
Anonim

Generelt, ankomme på flyplassen 1 ½ til 2 timer (innenlandsflyvning) eller 2 ½ til 3 timer (internasjonal flyvning) før flytid. bildelegitimasjon og et flyselskaps boardingkort. Barn må ha et boardingkort for flyselskapet.

Tilsvarende, hvor lang tid tar det å komme gjennom sikkerhetskontrollen på Dulles flyplass?

Gjennomsnittlig ventetid ved østsjekkpunktet for hvert 5-minutters segment, hverdager. Her er ventetidene svært lave bortsett fra rett rundt rushtidene. Dette kameraet ser ut til å rapportere en minimumstid på 2 minutter; selv midt på natten, når sjekkpunktet er stengt, viser det 2 minutter.

Dessuten, hvor travelt er Washington Dulles flyplass? Washington Dulles Internasjonal flyplassen Guide. De travleste kontrollpunktene: Hverdager og søndag morgen, 05:30 til 8:00, og sene ettermiddager/tidlig kveld, 15:30. til 17:30.

Dessuten, er Dulles flyplass enkel å navigere?

Å komme til IAD er relativt lett å administrere – det er dedikerte baner på Dulles Bompengevei/Rute 267 som er avgiftsfri for de som kommer til flyplassen . Bakketransportalternativer, for eksempel Groundlink, gjør det problemfritt å komme seg til IAD.

Er Dulles en god flyplass?

Når det gjelder internasjonale forbindelser, Washington- Dulles er den beste Washington-området flyplassen . Med direkte tjenester til Asia, Afrika, Europa og Sør-Amerika, har passasjerer en rekke muligheter for tilkobling og direkteflyvninger til topp langdistansedestinasjoner.

Anbefalt: