Er FoxFarm Tiger Bloom økologisk?
Er FoxFarm Tiger Bloom økologisk?

Video: Er FoxFarm Tiger Bloom økologisk?

Video: Er FoxFarm Tiger Bloom økologisk?
Video: Как использовать Fox Farm Grow Big, Big Bloom и Tiger Bloom 2024, Kan
Anonim

Tigerblomst er en superpotent og hurtigvirkende gjødsel som er høy i fosfor med akkurat den riktige mengden nitrogen tilsatt for å fremme sunn, kraftig blomster- og fruktutvikling. Samtidig som FoxFarm Tiger Bloom er rik på organiske stoffer, er det organisk -basert og inneholder mineralgjødsel.

Folk spør også, er Fox Farm næringsstoffer økologiske?

Fox Farms er ikke organisk . Den er "organisk basert". Det betyr at det er salt (urea, fosfat) i gjødsel . Disse inkluderer American Pride® og Marine Cuisine® gjødsel, Tiger Bloom® og Grow Big® væsker, og våre løselige produkter som Cha Ching®, Beastie Bloomz® og Open Sesame®.

På samme måte, hva er i tigerblomstringen? Ingredienser : Kalsiumnitrat, magnesiumnitrat, ammoniumnitrat, ammoniumfosfat, kaliumfosfat, kaliumnitrat, meitemarkstøpegods, norsk tare, jern EDTA, sink EDTA, mangan EDTA, kobber EDTA, chelateringsmiddel, dinatriumetylendiamin (EDTA), dinatriumetylendiamin (EDTA) og natriummolybdat.

Her, har Tiger Bloom nitrogen?

FoxFarm Tigerblomst ® er en fosforgjødsel som inneholder nitrogen for å støtte kraftig vekst. Den er formulert med lav pH for å opprettholde stabilitet ved lagring og holde mikronæringsstoffer tilgjengelig. Tigerblomst ® kan brukes til både hydroponiske og jordapplikasjoner.

Når bør jeg bruke Tiger bloom?

Bruk Tiger Bloom ved første tegn på blomstring med en hastighet på 2-3 teskjeer per gallon vann. Det kan det også være brukt som bladgjødsel; bare påfør den på begge sider av bladene tidlig om morgenen. For å forlenge blomstring eller fruktsetting, legg til vår Big Bloom flytende gjødsel sent på sesongen.

Anbefalt: