Hvordan kan du vite om en 100-dollarseddel fra 1980 er ekte?
Hvordan kan du vite om en 100-dollarseddel fra 1980 er ekte?

Video: Hvordan kan du vite om en 100-dollarseddel fra 1980 er ekte?

Video: Hvordan kan du vite om en 100-dollarseddel fra 1980 er ekte?
Video: Испания Замерзаем и утепляемся. Аликанте #испания 2024, Kan
Anonim

Hold Merk å lyse og se etter et svakt bilde av Benjamin Franklin i det tomme rommet til høyre for portrettet. Bildet er synlig fra begge sider av Merk . Vipp på Merk til se tallet 100 i nedre høyre hjørne av fronten av Merk skifte fra grønn til svart.

Spørsmålet er også, hvordan kan du finne ut om en $100-seddel er falsk?

For å sjekke om a 100 dollarseddel er ekte , start med å holde inne regning opp lyset for å se den innebygde tråden ved siden av Franklin som leser «USA» og «100». Deretter må du se om blekket til venstre for artikkelnummeret endres fra kobber til grønt når du flytter regning rundt.

I tillegg, hvordan sjekker du om penger er ekte? Hvis de er like, så er de falske sedler. Se etter sikkerhetsfunksjoner i alle valører, unntatt $1 og $2. Den enkleste måten å oppdage en falsk $5, $10, $20, $50 eller $100bill er å se etter følgende sikkerhetsfunksjoner, som alle er svært vanskelige å forfalske.

Foruten ovenfor, har de gamle 100 dollarsedlene et vannmerke?

Se etter vannmerker . EN vannmerke med bildet av personen hvis portrett er på regning kan finnes på alle $10, $20, $50 og 100 dollarsedler serie 1996 og senere, og på $5 regninger serie 1999 og senere.

Hva skjer hvis du tar med en falsk regning til banken?

Innskudd falske penger inn i en bank kontoen er ulovlig, til og med hvis du vet ikke den er ulovlig. Penger passerer hender hver dag, så med mindre du kjente til penger var forfalske , du ville sannsynligvis ikke gå i fengsel. Derimot, hvis du prøv å sette inn penger og bank finner den er forfalskning , du vil miste verdien av regninger.

Anbefalt: