Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du en saksbehandlingssertifisering?
Hvordan får du en saksbehandlingssertifisering?

Video: Hvordan får du en saksbehandlingssertifisering?

Video: Hvordan får du en saksbehandlingssertifisering?
Video: Hvordan forløber ISO certificering hos ProcessManager? 2024, Kan
Anonim

Søkere må oppfylle ett av arbeidskravene nedenfor:

  1. 12 måneders saksbehandling på heltid, veiledet av a CCM .
  2. 12 måneders ansettelseserfaring med saksbehandling på heltid som veileder for enkeltpersoner som yter saksbehandlingstjenester.
  3. 24 måneders saksbehandling på heltid.

På samme måte spørs det, hvor mye koster det å få CCM-sertifisering?

Søknadsavgiften er $200, og eksamensavgiften er $185 , totalt $385 utbetales når du søker. Men det er en sjanse for at du kan ta eksamen for mye mindre!

Dessuten, hvor mye tjener sertifiserte saksbehandlere? Median årslønn for styre- sertifiserte saksbehandlere økt siden 2017, fra $80 000 til $85 000 - godt over medianlønnen for registrerte sykepleiere og sosialarbeidere2, de to vanligste treningsbakgrunnene for styresertifiserte saksbehandlere.

På samme måte, hva er en saksbehandlersertifisering?

Saksbehandlere som har tjent Sertifisert saksbehandler (CCM®)-legitimasjon har ekspertisen, kunnskapen og yrkeserfaringen til å gi de riktige tjenestene til pasienter på tvers av behandlingen, inkludert de med alvorlige eller komplekse medisinske tilstander og/eller katastrofale skader og sykdommer.

Hvor vanskelig er CCM-eksamenen?

De CCM er en bestått/ikke bestått prøve. Av de 180 spørsmålene på testen er 150 poengsum. Råpoengsummen din er det totale antallet av de 150 poengsummene spørsmålene som du svarer riktig. Denne poengsummen skaleres deretter basert på vanskelighetsgraden til spørsmålene du svarte riktig på.

Anbefalt: