Innholdsfortegnelse:

Hva er noen måter brownfields kan renses på?
Hva er noen måter brownfields kan renses på?

Video: Hva er noen måter brownfields kan renses på?

Video: Hva er noen måter brownfields kan renses på?
Video: Brownfield Grants Clean Up Contaminated Properties and Promote Economic Redevelopment Nationwide 2024, Kan
Anonim

Hvis tomten eller grunnvannet er forurenset, kan metodene og teknologiene ligne på de som brukes på Superfunds nettsteder. Hvis forurensning på stedet er inneholdt i strukturer eller beholdere, ren -up kan innebære fjerning av asbest eller blybasert maling, eller gjenvinning og avhending av fat og beholdere.

På samme måte, hvordan kan vi rydde opp i forurensning?

De 5 mest kreative måtene å rydde opp i forurensning

  1. Klormat. Hvis de kommer inn i grunnvannet, kan klorert avfall, som det som finnes i rensevæsker og malingtynner, forårsake leverproblemer og kreft hos mennesker.
  2. Murstein av flyveaske.
  3. Rensing av plantevernmidler.
  4. Spylende jern.
  5. Plutoniumpyramider.

Foruten ovenfor, hva er et brownfield. Hva er noen forskjeller mellom Superfund-nettsteder og brownfields. Hva er noen måter brownfields kan renses på? Brownfields er vanligvis forlatte industrielle og kommersielle anlegg, og opprydding involverer ikke de EPA. Brownfields er renset opp ved å fjerne viktige forurensninger hvis bly eller asbest er tilstede, og damp og varme kan også brukes til å ren opp andre problemer.

På samme måte, hva forårsaker brownfields?

EN brownfield opprettes når det ikke lenger er behov for dagens bruk av eiendommen og eiendommen har mistanke om miljøforurensning.

Hva er en brownfields eiendom?

EN brownfield er en eiendom , hvis utvidelse, ombygging eller gjenbruk kan kompliseres av tilstedeværelsen eller potensiell tilstedeværelse av et farlig stoff, forurensning eller forurensning.

Anbefalt: