Hvor mye er Pinterest verdt?
Hvor mye er Pinterest verdt?

Video: Hvor mye er Pinterest verdt?

Video: Hvor mye er Pinterest verdt?
Video: Как использовать PINTEREST? | ВСЕ секреты и трюки 2024, September
Anonim

Når Pinterest ble offentlig torsdag med en verdi på 10 milliarder dollar, og nøkkelinteressenter ble veldig velstående. Fra og med mandag, Pinterest er verdi nesten 13 milliarder dollar og medgründer og administrerende direktør Ben Silbermann er verdi 1,6 milliarder dollar, ifølge Forbes.

Angående dette, hva er verdien av Pinterest?

Pinterest Søker opptil 1,28 milliarder dollar i børsnotering, under 2017 Verdi Den er fullstendig fortynnet verdi kan være høyere. I sin siste private finansieringsrunde i 2017 hentet selskapet inn 150 millioner dollar for en total verdi på rundt 12,3 milliarder dollar.

For det andre, hvordan tjener Pinterest penger? Hvordan Pinterest tjener penger : Ved å fylle feeden din med promoterte pinner. Pinterest vil debutere på børsen på torsdag til en første verdi over 10 milliarder dollar. Pinterest selger målrettede annonser kalt "promoterte pins" som vises øverst i brukernes feeder og søkeresultater.

Dessuten, vil Pinterest være lønnsomt?

Selskapet tjente bare 755 millioner dollar i inntekter i 2018 sammenlignet med 1,2 milliarder dollar for SNAP og 3 milliarder dollar for TWTR. Derimot, Pinterest er nå økende inntekter og brukere i en mye raskere hastighet. Inntektene økte med 60 % i 2018 sammenlignet med 43 % for SNAP og 25 % for TWTR.

Hva var Pinterest IPO-prisen?

Selskapet, som debuterte på New York Lager Exchange under tickeren "PINS", sa opprinnelig i en regulatorisk innlevering at den ville selge 75 millioner aksjer til en pris varierer mellom 15 og 17 dollar per aksje, noe som ville ha verdsatt den til 9 milliarder dollar.

Anbefalt: