Kan en arbeidsgiver hindre deg i å slutte?
Kan en arbeidsgiver hindre deg i å slutte?

Video: Kan en arbeidsgiver hindre deg i å slutte?

Video: Kan en arbeidsgiver hindre deg i å slutte?
Video: Денежные приметы в канун Нового 2022 года: что нельзя делать перед праздником 2024, Kan
Anonim

De arbeidsgiver kan la du forlater etter du stemple ut; eller det kan beholde deg på klokken til den er klar til utleie du forlater --men det kan ikke lage du bli på jobb, hvis du er timebasert, uten å betale du.

Vet også, kan en arbeidsgiver hindre deg i å slutte?

Så lenge som du er en at- vil ansatt, du trenger ikke gi varsel eller grunn til slutte . Imidlertid, hvis du ikke står overfor en alvorlig arbeidssituasjon, er det en god idé å gi arbeidsgiveren din en advarsel, selv om du er ikke juridisk forpliktet til.

Går det også i orden å slutte i en jobb? Din ansettelsesrekord på din gammelt selskap bør reflektere at du slutte og ikke at du ble sparket. Men forskjellen mellom å bli sparket eller utskrevet og frivillig slutte er viktig på en rekke måter. Om man skal trekke seg eller få sparken er et spørsmål om strategi og avhenger av fakta din situasjon.

Også for å vite, kan en arbeidsgiver få deg til å bli sent uten varsel?

Uansett din vanlige timeplan, når du arbeidet er 100% opp til arbeidsgiver . De arbeidsgiver kan krever du å komme tidlig inn, å bli sent , eller å jobbe med det som er ment å være fridagen din. Hvis du ikke arbeid når du arbeidsgiver sier du må, du kan avvikles.

Må du gi 2 ukers varsel?

Det er ingen føderale eller statlige lover som krever at en ansatt yter to uker ' legge merke til til sin arbeidsgiver før han slutter. Til tross for at det ikke er en lovlig krav, kan enkelte arbeidsgivere ha selskapets retningslinjer som krever at deres ansatte skal gi to uker ' legge merke til.

Anbefalt: