Kan betong males etter at det er forseglet?
Kan betong males etter at det er forseglet?

Video: Kan betong males etter at det er forseglet?

Video: Kan betong males etter at det er forseglet?
Video: KANGAL YAVUZ VE EKİBİ ÖLÜ KURT’A NE TEPKİ VERDİ ? | WOLF TEST 2024, April
Anonim

En gang en betong overflaten er rengjort, forseglet , og grunnet, er den klar for maling.

Dessuten kan du male forseglet betong?

Du kan ikke gjelde maling over en akryl betong sealer og forvent at den binder seg veldig lenge. Det er ingen porer i betong for maling å absorbere inn i og holde seg til betong . De har alle blitt fylt med grunning, maling , og forsegler du har allerede søkt.

For det andre, kan betong beises etter at det er forseglet? Syre farging av betong produserer rike, dype, gjennomsiktige toner i motsetning til maling eller belegg som gir en solid, ugjennomsiktig effekt. Hvis betong overflate er malt eller forseglet , syreflekker kan ikke trenge inn i betong og reager med kalken. Derfor, a betong overflate som er malt eller forseglet kan ikke være syre farget.

I forhold til dette, bør jeg tette betong før jeg maler?

For best resultat er det best å Tetning (og prime) den betong før maling i din valgte farge. Fra din lokale byggemarked eller spesialist maling butikk, du bør kunne få en god kvalitet betongforsegler og en separat primer som er kompatibel med forsegler.

Hvordan forbereder du forseglet betong for maling?

Før du begynner, fjern eventuelle løse eller avskallinger maling ved å slipe med middels sandpapir eller stålbørste overflaten. Om nødvendig, avglans alle blanke overflater ved å slipe eller bruke en kjemisk avfiller. For din sikkerhet, bruk verneklær, vernebriller og syrefaste gummihansker og fottøy.

Anbefalt: