Hvem skriver prestasjonsarbeidserklæringen?
Hvem skriver prestasjonsarbeidserklæringen?

Video: Hvem skriver prestasjonsarbeidserklæringen?

Video: Hvem skriver prestasjonsarbeidserklæringen?
Video: Hvem skriver oss 2024, April
Anonim

37.602 Ytelseserklæring . (a)A Ytelseserklæring (PWS) kan utarbeides av regjeringen eller skyldes et Uttalelse av mål (SOO) utarbeidet av regjeringen der tilbudsgiver foreslår PWS.

Er en ytelsesarbeidserklæring følgelig også en arbeidserklæring?

I følge fed Acquisition.gov -nettstedet er den primære forskjellen mellom a arbeidsoppgave (SOW) og a ytelsesarbeidserklæring (PWS) er en SOW er skrevet for å identifisere jobben og instruere entreprenøren spesifikt hvordan den skal gjøres. På en måte er en SOW ikke ulik en mil-spec beskrivelse.

For det andre, hva er forskjellen mellom arbeidserklæring og ytelsesarbeidserklæring? Det særegne forskjell mellom en SOW og en PWS er at PWS ikke forteller entreprenøren hvordan det skal gjøres arbeid , men beskriver heller arbeid når det gjelder resultater eller resultater. PWS oppnår det samme målet-å opprettholde gresset i en viss høyde-men uten å diktere hvor ofte det må gjøres.

Her er hva en PWS for ytelsesarbeid?

De Ytelsesarbeidserklæring ( PWS ) er en Uttalelse av Arbeid (SOW) for Opptreden -Baserte oppkjøp som tydelig beskriver opptreden mål og standarder som forventes av entreprenøren. Når en kontrakt blir tildelt, vil PWS er juridisk bindende for entreprenøren og den amerikanske regjeringen.

Hva er en soo i offentlige kontrakter?

• En erklæring om mål ( SÅÅÅ ) er en Myndighetene -forberedt dokument innlemmet i. oppfordring som angir de overordnede ytelsesmålene. Det brukes i oppfordringer når Myndighetene har til hensikt å gi maksimal fleksibilitet til hver tilbyder for å foreslå en innovativ tilnærming.

Anbefalt: