Innholdsfortegnelse:

Hva er kundeleverandørkjeden?
Hva er kundeleverandørkjeden?

Video: Hva er kundeleverandørkjeden?

Video: Hva er kundeleverandørkjeden?
Video: Leverandørkartotek - Hva er et leverandørkartotek? - Debet Regnskap Ordbok 2024, Mars
Anonim

Kundeleverandørkjede ? Er ingenting annet enn å dele hele prosessen med produksjon eller levering av tjenester? DELPROSESS a) Intern Leverandører b) Intern Kunder Ansatte i organisasjonen som opptrådte som Kunder og Leverandører . Underprosesser (ETX-modell) Entry ?Task ? Avslutt Ext. Sup. ?Int.

På samme måte blir det spurt, hva er forholdet mellom leverandør og kunde?

Kundeleverandørforhold er virksomheten forholdet mellom de kunder og leverandører når det gjelder produktkvalitet, tjenester, klagehåndtering, leveranser etc. Kunder og Leverandører er de viktigste tannhjulene i virksomheten. Begge har det samme målet- å tilfredsstille sluttbrukere.

For det andre, hva er forskjellen mellom leverandør og kunde? EN kunde er noen som betaler deg for produkter eller tjenester. EN leverandør er noen som leverer produkter eller tjenester slik at du kan tilby produktet eller tjenesten til en kunde . Men bakeren trenger mel, egg, elektrisitet osv. For å lage de bakevarene og selge dem til kunde.

Så, hva mener du med forsyningskjeden?

I næringsliv og finans, forsyningskjede er et system av organisasjoner, personer, aktiviteter, informasjon og ressurser som er involvert i å flytte et produkt eller en tjeneste fra leverandør til kunde.

Hva er typene forsyningskjeder?

De 6 forsyningskjedemodellene er:

  • Modellene for kontinuerlig flyt.
  • Hurtigkjedemodellene.
  • De effektive kjedemodellene.
  • Den tilpassede konfigurerte modellen.
  • Den smidige modellen.
  • Den fleksible modellen.

Anbefalt: