Hva er forskjellen mellom MTOE og TDA?
Hva er forskjellen mellom MTOE og TDA?

Video: Hva er forskjellen mellom MTOE og TDA?

Video: Hva er forskjellen mellom MTOE og TDA?
Video: Где купить глазки, ресницы, носики, очки для игрушек и кукол 2024, April
Anonim

For å si det enkelt, MTOE enheter er hærens operasjonelle styrke. Eksempler inkluderer infanteribataljoner, kvartermesterkompanier, artilleribrigader, vedlikeholdsselskaper osv. På den annen side er en TDA element er en enhet som ikke kan distribueres. Vanligvis, TDA styrker støtter MTOE enheter.

På samme måte, hva er forskjellen mellom en MTOE- og TDA -enhet?

TDA står for tabell over fordeling og godtgjørelser. For å holde ting enkelt, a TDA enhet er en ikke-distribuerbar enhet , selv når de er tildelt utenlands, mens en MTOE enhet er en deployerbar enhet.

Vet også, hva står Mtoe for? En endringstabell over organisasjon og utstyr ( MTOE ) er et autorisasjonsdokument som foreskriver endring av en grunnleggende TOE som er nødvendig for å tilpasse den til behovene til en bestemt enhet eller enhetstype.

Her er hva en Mtoe -enhet?

Millioner tonn oljeekvivalenter ( Mtoe ) er en enhet energi som brukes til å beskrive energiinnholdet i alle drivstoff, vanligvis i veldig stor skala. Det er lik 4,1868x1016 Joule, eller 41.868 petajoule som er en enorm mengde energi.

Hva er forskjellen mellom MTOE og tå?

BOIPer er ikke autorisasjons- eller distribusjonsdokumenter. en. EN TÅ er et dokument som foreskriver evnene, organisasjonsstrukturen og minimumsoppdragets essensielle krigstidskrav (både personell og utstyr) som er nødvendig for en militær enhet for å utføre sitt doktrinære oppdrag.

Anbefalt: