Fungerer virkelig RIDX?
Fungerer virkelig RIDX?

Video: Fungerer virkelig RIDX?

Video: Fungerer virkelig RIDX?
Video: Фейк отпугивателя грызунов и насекомых Riddex plus 2024, April
Anonim

Nei, men når det brukes regelmessig, KVITT - X ® væske kan bidra til å bryte ned organisk opphopning i rørene dine, for å forhindre tilstopping før de skjer.

På samme måte kan du spørre: Virker septiktankbehandlinger virkelig?

De fleste undersøkelser har faktisk antydet det motsatte; tilsetningsstoffer i septiktank er skadelige for septiktank systemer. Noen svindlere oppfordrer til at bakterier eller enzymer legges til nye eller nylig pumpede septiktanker . De hevder at bakteriene er nødvendige for å løse opp avfall. Feil!

Vet også, er RIDX bra for kloakksystemer? Rid X er laget for septisk systemer hvor bakteriene finnes og fungerer. Det vil skylle gjennom toalettet og kloakkrør linjer.

Med tanke på dette, er Ridex dårlig for septiktanker?

Ved hjelp av Septiktank Tilsetningsstoff Myte: Jeg skyller bare litt Rid-X eller gjær ned i avløpet for å holde det sunt. Fakta: Menneskekroppen bruker mange enzymer for å bryte ned maten vår til små partikler. Disse enzymene er det mange av i kloakken vår septisk systemer, så tilsetningsstoffer er et unødvendig tillegg til en septiktank.

Er Ridex bra for septiske systemer?

Rid-X inneholder en mye sterkere form av enzymer enn de naturlige bakteriene som finnes hos en sunn septisk system og som et resultat brytes faststoffer videre enn de normalt ville være.

Anbefalt: