Hva er forskjellen mellom en advokat og en advokat spesialist?
Hva er forskjellen mellom en advokat og en advokat spesialist?

Video: Hva er forskjellen mellom en advokat og en advokat spesialist?

Video: Hva er forskjellen mellom en advokat og en advokat spesialist?
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, April
Anonim

EN advokatfullmektig er en profesjonell som har oppnådd nok skolegang og arbeidserfaring til å jobbe for en tilsynsadvokat eller advokatfirma. Advokatspesialister gi bistand til advokater og gjøre mange av de samme jobbene som advokater gjør.

Følgelig, hvordan blir du en advokatfullmektig spesialist?

Trinn 1: Grad De fleste advokatfirmaer ansetter søkere som har fullført en førsteamanuensis, en bachelor eller et post-baccalaureatt sertifikatprogram i advokatfullmektig studier. Programlengden varierer i henhold til prisen. Mest advokatspesialister har assosierte grader som vanligvis tar to år å fullføre.

For det andre, hvilket nivå er en advokatfullmektig? Du er en Advokat som har oppnådd minimum a Nivå 6 kvalifisering (grad Nivå ) OG har minimum 2 års kvalifiseringserfaring. Vanligvis en nivå 3 Advokat er utdannet juss eller har tilsvarende kvalifikasjoner innenfor det rettsområdet de praktiserer.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom en advokatfullmektig og en advokat?

De forskjellen mellom en advokat og en advokat er det advokater har en automatisk rett til å representere deg i de fleste domstoler, advokatfullmektiger ikke. Advokater kan ikke føre saken din og kan ikke sende inn dokumenter til retten eller sende inn søknader på dine vegne. Derimot, advokatfullmektiger kan hjelpe en saksøker i person.

Hvilket felt er en advokatfullmektig i?

Myndighetene advokatfullmektig Rollen kan variere noe avhengig av hvilken regjeringsgren du jobber for. Noen stillinger krever også samfunnsoppsøk og juridisk bistand. Disse advokatfullmektiger bistår ofte stedfortredende byadvokater eller stedfortredere for offentlige forsvarere.

Anbefalt: