Hva betyr det å være ABET-akkreditert?
Hva betyr det å være ABET-akkreditert?

Video: Hva betyr det å være ABET-akkreditert?

Video: Hva betyr det å være ABET-akkreditert?
Video: Guide to Accreditation for Engineering Programs 2024, April
Anonim

ABET -akkreditering gir forsikring om at et høyskole- eller universitetsprogram oppfyller kvalitetsstandardene for yrket som programmet forbereder kandidater til. Våre akkreditering er frivillig, og til dags dato 4, 144 programmer ved 812 høyskoler og universiteter i 32 land har mottatt ABET akkreditering.

Med tanke på dette, er det viktig å være ABET-akkreditert?

Kvaliteten på utdanningen du mottar gjør en stor forskjell i din karrieresuksess. ABET -akkreditering : Bekrefter at din pedagogiske erfaring oppfyller den globale standarden for teknisk utdanning i ditt yrke.

er min grad ABET akkreditert? De de aller fleste ABET - akkrediterte programmer tilbys for det meste på stedet. De følgende ABET - akkrediterte programmer tilbys i et 100 prosent online format. Vi oppdaterer denne listen årlig, i oktober.

Rett og slett, hva står abet for?

Akkrediteringsnemnda for ingeniørfag og teknologi

Hvordan får jeg ABET-akkreditering?

Forespørsel om evaluering oppfylte alle kvalifikasjonskravene for ABETakkreditering , implementerte vurderingsprosesser, og. hvis nødvendig, fullført beredskapsgjennomgangen kan begynne akkreditering prosess ved å sende inn en forespørsel om evaluering (RFE) innen 31. januar i året programmet søker om et besøk på stedet.

Anbefalt: